Cancel·lació de comandes, devolució i reemborsament

DEVOLUCIÓ GRATUÏTA (PER ENVIAMENTS A ESPANYA)
Si no estàs satisfet amb la teva compra pots tornar-nos la teva comanda gratuïtament de manera ràpida i senzilla. Només has de informar-nos de l'motiu a l'email hola@lacocadanisdevic.cat o bé per telèfon a l'93 889 05 53 i posteriorment t'informarem de l'acceptació i et farem arribar les instruccions per tornar-lo. Un cop l'haguem rebut comprovarem que la devolució reuneix els requisits exigits i et reemborsarem l'import dels articles retornats.

Les devolucions poden realitzar-se en els 7 dies posteriors a la recepció de la comanda. És indispensable retornar els articles en perfecte estat, amb el seu embalatge i etiquetes fixades a l'producte.
Les devolucions per enviaments a Espanya són totalment gratuïtes (no es cobraran despeses d'enviament addicionals ni cap altre concepte).

MARIA ELISA RODRIGUEZ GRACIA es reserva el dret de no admetre devolucions fora de termini o d'articles que no estiguin en el mateix estat en què es van rebre.
Utilitzem cookies prňpies i de tercers per millorar l'experičncia de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interčs. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes